Jatkanpa samaan tyyliin kuin aiemmin, vauhtiin kun pääsin.

Edellisissä postauksissa mainostamani torkkupeittoprojekti jatkuu...

http://www.arteeni.fi/kalevalacal-fi

Tässä kolmas pala. Meni taas tovi jos toinenkin ohjeita tavatessa, mutta tämä tilkku oli todella hauska virkata. Tässä oli sama runonpätkä inspiraationlähteenä kuin edellisessä "Sotkanpesässä", mutta toteutus aivan toisenlainen. Tästäkin palasta löytyvät kuusi kultaista (valkoista) munaa ja viimeiseksi munittu teräksenharmaa rautamuna. Se kököttää koko kasan päällä, kuten kuvasta näkyy.

Ohje löytyy ainakin täältä.

Maailman%20synty%20006.jpg

Näissä ohjeissa on kauhean tarkasti selostettu tekijänoikeuksia ja toivon, etten loukkaa kenenkään etuja kertomalla virkkausprojektistani. Sanon nyt selvästi, että mikään ohjeista ei ole minun aikaansaannostani, mutta yritän linkittää ohjeet sieltä, mistä niitä itse käytän. Oletan, että julkaisija tietää, saako niitä pitää esillä. Huoh. Kyllä elämä on sitten vaikeaa... pitäisiköhän minunkin ryhtyä pitämään kiinni kuvistani ja etenkin tästä nerokkaasta tekstistä... jos joku vaikka sitä innostuisi siteeraamaan, hmmm?

Tässä tilkku toisesta vinkkelistä.

Maailman%20synty%20001.jpg

Koska pelkään, että blogini menee yksitoikkoiseksi näitä paloja virkkaillessa, kirjoitan saman tien toisen tekstin ihan muista jutuista. Tapaamisiin sen parissa.

Lentelevi, liitelevi,

päähän polven laskeuvi.

Siihen laativi pesänsä,

muni kultaiset munansa:

kuusi kultaista munoa,

rautamunan seitsemännen.