Se hyvä puoli flunssassa oli, että sain monta keskeneräistä käsityötä valmiiksi. Niitä tuppaa ilmestymään meikäläisen nurkkiin, kun aina on niin kova kiire uusien töiden kimppuun inspiraation iskiessä. Jämälankoja kului myös mukavasti ja erityisesti juuri sellaisia pieniä nöttösiä, joista ei uskalla edes lapasia tehdä, kun ei saa kahta samanlaista kuitenkaan aikaiseksi. Kyllähän langan tietenkin voi aina jakaa tarkastikin kahteen osaan, mutta siitä on muka niin paljon vaivaa...

Tässä näitä tekeleitä nyt on.

J%C3%A4m%C3%A4langoista%20010.jpg

Yhdestä kerästä hauskan väristä Seiskaveikka-lankaa tuli lapaset alakoululaiselle ja sukat parivuotiaalle.

J%C3%A4m%C3%A4langoista%20004.jpg

Aiemmin julkaisin lapsen neuletakin ja -hatun, jotka tein purkamastani puserosta. Vielä jäi lankaa aikuisen pipoon (violetti) sekä lapsen kirjoneuleeseen. Pari pikku kerää olisi vieläkin jäljellä, mutta tällä hetkellä ei kiinnosta askaroida saman langan parissa.

J%C3%A4m%C3%A4langoista%20006.jpg

Tämä virkattu pipo on pyörinyt keskeneräisenä viime talvesta saakka. Käytin siihen kaikki pikku langanpätkät, jotka suinkin väriin sopivat. Ei se ne nyt ihan hirveä ole.

J%C3%A4m%C3%A4langoista%20013.jpg

Tämä pipo syntyi paksusta lankakeränlopusta. Periaatteessa se joustaa niin paljon, että mahtuisi vaikka aikuiselle, mutta pikku-Siirille ajattelin sitä sovittaa. Hän saisi siitä hienostuneen värisen vaihtoehdon miljoonan pinkin pipon rinnalle. Ohut kultasäie langan seassa koristaa pipoa somasti.

Tässähän näitä tekeleitä. Peittoprojekti on jäissä, koska ohjeet ovat netissä enkä halua istua koko päivää koneen ääressä virkkaamassa. Syynä on se, että olen saanut iho-oireita kasvoihini ja kaulaani. Minua kutittaa armottomasti, kun istun tämän laitteen ääressä. Syy voi olla muuallakin, mutta ajattelin kokeeksi vähän vähentää säteilyn määrää kasvoilleni. Toisaalta en taas viitsi tulostaa pitkiä kuvallisia ohjeita, ihan säästösyistä. Jatkan peiton virkkaamista sitten, kun oloni helpottaa.

Jotain jännää käsityötä voisin taas aloitella, hmm... Vai pitäisiköhän jatkaa puolikasta jämälankapipoa tai omituista virkattua pitsiympyrää (violettia!) tai matonkudemattoa, joka on odotellut toista vuotta tai valkoista pitsiliinaa... kyllä niitä keskeneräisiä vielä riittää.

Minulla olisi myös vähän toista kerää ohutta punaista virkkauslankaa ja joulukin kohta painaa päälle...? Aloittaisinko uuden?

Olen toivoton tapaus.