Tänään tulee kiinteistönvälittäjä kuvaamaan tätä kämppää. Takaan, että minulle tulee vielä kiire ennen sitä. Katson mitä huonetta tahansa, löydän aina jotain paranneltavaa.

Olen yrittänyt poimia kaiken turhan krääsän pois näkyvistä, hillitä väri-iloa ja järjestää muutenkin paikkoja mahdollisimman neutraaleiksi. Eilen vielä maalailin viimeisiä epäkohtia kuntoon. Isäntä kohensi saunaa parhaansa mukaan. Toivottavasti ne konstit tepsivät ja kämppä menee alta ennätysvauhtia.

Sauna%20001.jpg

Saunan seinät on värjätty toiseksi tummimmalla Supi-saunasuojan sävyllä. Mielestäni väri oli mallipalassa tummempi, mutta koska seinät on jo aiemmin kertaalleen käsitelty saunasuojalla, se ei varmaan tehonnut niin hyvin kuin paljaaseen puuhun. Lauteet taas olivat aivan vaaleat sen jälkeen, kun mies oli ne hionut, mutta värittömän saunasuojan levittäminen pintaan tummensi niitä... harmi. No, nyt ne on kuitenkin asianmukaisesti käsitelty. Mielestäni sauna on oikein viihtyisä eikä heti uskoisi, että siellä on kylvetty jo kahdentoista vuoden ajan.

Olisipa ollut kiva, jos tämä muutos olisi tehty itseä eikä myyntiä varten. Huoh.

Tässä vielä muistin virkistykseksi sama seinä ennen muutosta.

Riku%20ja%20Siiri%20001.jpg

No, se siitä. Nyt siivoamaan, kuin olisi jo!