Nyt tämä meidän rauhallinen perhe-elämämme on suistunut raiteiltaan. Aiemman hiljaiselon ja lievän alakulon sijaan on astunut kuumeinen touhuaminen. Yöunetkin tahtovat mennä hommia suunnitellessa.

Edellisissä postauksissa kuvattu karmea pukuhuone sai uuden lookin. Ei ole häävi vieläkään, mutta reippaasti parempi kuin pinkki palmuviritys.

Talo%20ja%20tavarat%20014.jpg

Pinkki seinä palmuineen vaihtui valkoiseen rauhaan. Istuimena toiminut pyykkilaatikko lähtenee mukaan, joten emme tehneet sille mitään. Myöskin oranssinsävyiset paneelit saavat jäädä, koska uskon, että koko huone tulee menemään remonttiin kauppojen jälkeen.

Pukkari on lähes tyylikäs, eikä maksanut mitään. Kaverin maalinjämillä mentiin. Kunpa pääsisin vielä mattopyykille, että saisin paremmin väriin istuvan maton pestyä. Ehkä ensi viikolla on jopa pari sateetonta päivää putkeen, joten toivoa on.

Talo%20ja%20tavarat%20017.jpg

Seuraavaksi siirryttiin ulkotiloihin, kun kerrankin sattui aurinkoinen päivä. Rakas tyttäreni pelasti minut pulasta (sökö jalka ja epätasainen kiveys seinän vieressä) ja maalasi kaikki rumanvihreät ritilät ruskeiksi. Kysyn vaan, että miksi tuokin muutaman tunnin kestänyt homma on jäänyt tekemättä edeltäjiltämme vuodesta 1982 lähtien ja myös meiltä, jotka olemme asuneet tässä jo 12 vuotta? Miksi asioita ei voi hoitaa kuntoon ennen kuin on pakko?

Talo%20ja%20tavarat%20028.jpg

Tytär on TODELLA tarkka. Niinpä ei tarvitse maalata ritilöitäkään toista kertaa. Ikkunanpuitteet sen sijaan tarvitsee. Huoh. Siinäpä vasta ärsyttävä homma. Onneksi puoli taloa on jo käsitelty viime kesänä.

Talo%20ja%20tavarat%20029.jpg

Isäntä on painanut ylitöitä ja minä en saa vanhaa ruohonleikkuria käyntiin, vaikka polvillani rukoilisin...

Niinpä meillä on ollut kaunein apilameri ikinä! Lisäksi pihajasmikkeet ovat kukkineet runsaammin kuin koskaan. Nurmikon leikkuu torstai-iltana olikin sitten isompi projekti. Ensin minä yritin työnnellä yrmeää leikkuria samalla, kun isäntä teki laatoitushommia ylitöistä päästyään... sitten isäntä leikkasi samat paikat uudelleen klo 21 jälkeen, kun leikkuri ei jaksanut niellä kaikkia apiloita ensimmäisellä kierroksella. Anteeksi, naapurit, pakkotilanne! Yritin sentään.

Talo%20ja%20tavarat%20021.jpg

Tähän valkoisten kukkien paljouteen voisi hukkua!

Tänään tuli Siiri kylään. Kunhan päikkärit on nukuttu, Siiri pääsee puhallettavaan uima-altaaseen polskimaan. Aurinko paistaakin terassille koko loppupäivän (jos ei satu tulemaan pilviä eteen...)

Minä lähden nyt yrittämään kitkemistä ja isäntä tapetoi työhuoneeni pinkkejä seiniä piiloon.

Mukavaa sunnuntaipäivää!