Tämäpä oli reipas sunnuntai. Menimme miehen kanssa heti aamiaisen jälkeen puhdistamaan terassin ja portaiden kaiteet kristallisoodalla ja painepesurilla. Kun aurinko oli saanut kaiteet kuivattua, alkoi maalaustyö.

Tässä kuvassa irvistelee vielä kostea kaide ehostusta odottamassa. Hankasin irtonaista maalia moneen otteeseen pois, joten näky on melko kamala. Emme me sentään ihan noin pahaksi päästäneet tilannetta ennen remonttia.

Kaiteet%20001.jpg

Maalasimme tyttären kanssa yhteistyössä kaiteet läpikotaisin. Kahdestaan se oli ihan inhimillinen homma. Yksin olisin joutunut jatkamaan vielä huomennakin.

Tässä sama paikka maalauksen jälkeen.

Kaiteet%20003.jpg

Kyllä nyt kelpaa nojailla kaiteeseen ja katsella kukkapenkkiin puhkeavia kukkasia. Yksi pieni oranssinpunainen tulppaani on jo näkyvissä, kun tarkasti tiiraa. En muista, olenko istuttanut viime syksynä sipuleita tuohon kohtaan vai onko tämä sitä erää, jonka istutin ainakin viisi vuotta sitten. Sitkeä sissi, jos on niitä vanhoja sipuleita.

Kaiteet%20005.jpg

Nurmikko tarvitsisi kalkkia ja sitä on pussillinen odottamassa. Olemme odottaneet kunnon sadetta jo ainakin pari viikkoa, koska kalkin jälkeen pitäisi kastella maa. Näin olen jostain lukenut. Ehkä se sade vielä saapuu. Toivottavasti jonakin muuna päivänä kuin yo-juhlissa.