Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää kannustavista kommenteistanne! On mukavaa lukea viestejänne, etenkin kun ne ovat niin ystävällisiä. Ei tunnu läheskään niin yksinäiseltä tämä työttömän puurtaminen neljän seinän sisällä.

Lupasin edellisessä postauksessani kuvata keltaisen kierrätyshaalarin tänne sen valmistuttua. Tässä se nyt on:

Lastenvaatteita%20002.jpg

Materiaali on siis vanhasta yöpuvustani peräisin. Muistan, että käytin pukua ensimmäisen kerran vuonna 1999... Kummallisen nypyttömänä on kangas säilynyt. Resorit ovat kirkkaanvihreää trikoota ja rintaan applikoin kankaasta leikatun unimyssypäisen pöllön. Tummanvihreä vetoketju löytyi varastoista ja sai kelvata tähän asuun. Yöllä ei ole niin väliä sillä, sopiiko kaikki tismalleen sävy sävyyn.

Seuraavaksi aloin tehdä pientä t-paitaa. Minulle kävi vanhanaikaisesti sikäli, että olin leikkaavinani kuviollisen kaarrokkeen etupuolelle. Se kumminkin tuli jostain syystä takakappaleen kaavalla. Koska kyseessä ovat pienet tilkut, uusiakaan kappaleita en saanut. Niinpä kaarroke on takana kuin lännenmiehellä konsanaan. No, ihan kivalta se silti näytti, kun Siiri sitä sovitti.

Hän nimittäin oli tänään vierailulla luonani yhdessä Riku-veljen ja äidin kanssa. Niin siinä kävi, että kaikki vaatteet lähtivät heidän mukaansa. Juuri, kun mietin, mihin alan niitä ripustella, kun ovenkahva alkoi olla täynnä. Nyt voin taas jatkaa harrastustani. Hyväntekeväisyyteen ei valitettavasti ole vielä jäänyt mitään, sen verran hyvin vaatteet lapsukaisille sopivat - ja kelpasivat.

Mukavaahan se on, etten tee turhaa työtä.

Lastenvaatteita%20006.jpg

Taidan lähteä ompelemaan yhden t-paidan loppuun. Se jäi pahasti kesken, kun vieraat saapuivat. Hyvää Yötä!