Minulla eivät koskaan mene kaapit sekaisin. Näin olen julistanut koko ikäni. Se pitää melko pitkälle paikkansa, mutta näköjään sääntö ei koske askartelukaappiani. Satuin vilkaisemaan sinne tänään "sillä silmällä". Seurauksena oli, että jouduin siivoamaan koko höskän.

Askartelukaapin%20inventaario%20001.jpg

Hui, mikä sotku! En ole siivonnut kaappia koskaan sen jälkeen, kun se on asennettu vuoden 2009 tienoilla. Ihme, että ovet sentään ovat pysyneet kiinni. Kaapilla on näköjään tapana asioida melko kiireellä...

Seuraavassa kuvassa kaappi siivouksen jälkeen. Vaikka kuva äkkiseltään näyttää samalta kuin edellinen, tilanne on huomattavasti parempi. Nyt tiedän, missä mikäkin tavara piileksii. Ei tarvitse enää purkaa puolta kaappia löytääkseni narua...

Askartelukaapin%20inventaario%20007.jpg

Vauvanhoitotaso vapautui sopivasti Siiriltä, joten sain sen takaisin kellarin täytteeksi. Ajattelin sitten täyttää sen paperilla. Askartelu- ja piirustuspaperit siirtyivät mukavasti laatikostoon.

Askartelukaapin%20inventaario%20008.jpg

Kaverilta saatu koulupöytä palvelee tätä nykyä piirustus- ja askartelupöytänäni. Lasten kirjoitusalusta ja sivellinpurkki ovat siirtyneet minun käyttööni. Mitä enemmän ympäröin itseni sadunomaisilla tavaroilla, sitä onnellisempi olen. Olenkohan saapunut vanhuuden kynnykselle? Eikö ihminen ala silloin taantua lapsen tasolle? Hmm. Jos se tarkoittaa uudelleen heräävää mielikuvituksen lentoa, se sopii minulle oikein hyvin!

Askartelukaapin%20inventaario%20003.jpg

Löysin mukavia, ylellisen karkeita paperiarkkeja siivouksen lomassa. Ne muistuttivat vähän käsin tehtyä paperia. Päätin kokeilla niistä kirjekuorien askartelemista. Innostuin jopa vuorittamaan kuoret silkkipaperilla (ilmeisesti sekin on jostain kukkapaketista peräisin, kun on vähän rypyssä). Työstä tullessaan mies sanoi, että hänestä ruskeat paperit näyttävät samanlaisilta, kuin laattapakkausten välipaperit työmaalla. Hyvin mahdollista, että ne ovatkin peräisin laattahommista. Nyt ne ainakin pääsevät arvokkaaseen käyttöön, kun lähetän kuorissa ystävänpäiväkortit.

Askartelukaapin%20inventaario%20014.jpg

Olen sikälikin kuin lapset, että into leikkimiseen (=puuhailuun kellarissa) kasvoi heti moninkertaiseksi, kun työtila siistiintyi. Lapsetkin viihtyvät paremmin omassa huoneessaan, kun se siivotaan välillä. (Kokemusta on.)

Kävin tuossa välillä taidekurssilla, nyt painun takaisin leikkimään.... hyvää yötä!