Loppiaiseen saakka meni aika mukavasti tekemieni uudenvuoden lupausten kanssa. Sitten tuli kaveri kylään ja alamäki alkoi. Kun pääsin herkuttelun makuun, putki ei tahdo katketa ollenkaan. Eilisiltanakin tuli popsittua lautasellinen karkkia. Että sillä tavalla. Onneksi sain vähän ryhdistäydyttyä tänään. Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

Eilen ja tänään olen ollut loputtoman uupunut. Pikkuisen lämpöäkin sain tiristetyksi kuumemittariin eilen, mutta se hävisi yhtä äkkiä kuin tulikin. Muuten vaan väsyttää. Eihän siihen kyllä sokerin syönti auta. Pitäisi mennä ulos. Mutta kun ei jaksa.... Nukuin viime yönä pätkittäin yhteensä noin 12 tuntia. Se pätkittäisyys siinä rassaakin. Herään alle tunnin välein. Pitänee mennä kohta saunaan ja ottaa kokonainen melatoniinipilleri sen jälkeen. Josko se sammuttaisi valot päänupistani.

Mitään järkevää en ole saanut aikaan raahustaessani ympäri huushollia. Onneksi pesukoneet on keksitty, joten pyykit ja astiat hoituvat lähes itsekseen. Katselen telkkarista Muodin huipulle -ohjelmia ja haaveilen jaksavani jonain päivänä ommella itselleni jotain.

Tytärkin odottaa vähitellen penkkaripukuaan. Ne kekkerit vaanivat jo vähän yli kuukauden päässä. Tyttö kun on animen ystävä, pitää puvun olla piirroshahmolta peräisin. Tällainen:

%21cid_e9047009-d77d-4dc6-973b-c8ba3b967     

Siinä sitä on taas vääntämistä. Tällä hetkellä valmiina on vain tuo tumma pitkä tukka, se kun on tytöllä jo luonnostaan.

Huoh. Kyllä olisi vähitellen piristyttävä. Olisipa Asterixin taikajuomaa!

***********

P.s. Aloitin lopultakin muotiaiheisen blogin tähän rinnalle. En tiedä, mitä siitä tulee, mutta linkki löytyy tuosta sivupalkista jos kiinnostaa. Mamie's Style on nimi.