Pikkusisareni laittaa minulle välillä kuvia ihanista lastenvaatteista ja toivoo, että ottaisin niistä mallia tehdessäni lapsille lahjoja. Hänellä taitaa olla pikkuisen liian suuret luulot minun taidoistani. Tällä kertaa meni ainakin metsään.

Tällainen oli toive:

14804851_10209989551667718_1804598459_n.

Tällainen siitä tuli.

Haalari%20001.jpg

Muokkasin käsityölehden peruskaavaa parhaani mukaan ja sainkin tehtyä ihan kivannäköisen haalarin. Luin vaan tänään toiveen viestin uudelleen: haalarin piti olla vuorillinen... Kyllä minä sen periaatteessa muistin, mutta massukappaleen rakenne oli niin hankala, etten saa vuoria siihen enää mitenkään järkevästi. Tai saisin, mutta etukappaleesta osa olisi jopa nelinkertainen. Pitänee tehdä vuorilliseksi haalariksi jossain vaiheessa vähän yksinkertaisempi malli.

Itse olen kyllä periaatteessa tyytyväinen tähänkin viritykseen. Sain tehdä aika paljon kuositteluhommia että ulkonäkö muistuttaa mallia ja on vielä käytännöllinen käyttää. Totta puhuen, tuo Gugguu-haalari on minusta niin tiukan näköinen, etten haluaisi sitä lapselle pukea. Voi olla melkoinen suoritus, että noin ahtaista hihoista ja vetoketjusta pääsee pujottelemaan sisään.

Toivon, ettei pettymys ole kovin suuri, kun vanha sisko ei ymmärrä muodin päälle...