Laitan tähän kuvat mekoista, joita lähden tänään viemään Hope ry:lle. Ompelin nämä jo kuukausia sitten lapsenlastani varten, mutta taitaa olla turha odotella hänen kasvavan niihin sopivaksi, koska Siiri-tytöllä on vaatteita liikaakin. Sitä paitsi voin tarvittaessa tehdä hänelle aina uusia mekkoja ja vaikka ei tarvittaisikaan.

Näitä mekkoja tehdessäni tuunausvillitys oli voimissaan, niinpä yhtään ylimääräistä rahaa näihin ei kulunut. Kaksi mekoista on muokattu vanhoista vaatteista ja yksi ylijäämätilkuista. Siitä huolimatta voin mielestäni antaa nämä ilolla eteenpäin, koska ei niissä mitään vikaa ole.

Kesäisiä mekkojahan nämä ovat, mutta eiköhän se kesäkin vielä tule.

Mekkoja%20009.jpg

Tämä on tilkuista ommeltu.

Mekkoja%20013.jpg

Tämä taas tyttäreni pieneksi jääneestä mekosta. Leikkasin pienet mekkokappaleet suoraan isomman mekon helmasta kaikkine röyhelöineen.

Mekkoja%20003.jpg

Tämä henkäyksenohut mekko on tehty minun kesähameestani.

Rakastan tällaisia keveitä kesämekkoja. Luonnollisesti ne ovat äideille vain rasite, koska niitä ei voi silittämättä pukea lapsosille. Ehkä ne kuitenkin löytävät sopivan käyttäjän.

Tämä päivä taitaa mennä asioita hoidellessa. Kun olen toimittanut tavaraa postiin, sukkakeräykseen ja Hopeen, minun on asioitava vielä kirjastossa ja muutamassa kaupassa. Sitten on ehkä pakollinen joulunalusreissu kaupunkiin suoritettu ja voin keskittyä viimeistelemään lahjasäkin sisältöä.