Minun piti tällä viikolla aloittaa kiireesti joululahjojen valmistus, mutta en ole päässyt edes alkuun!

Eilen olin niin nuutunut kolmeviikkoisen flunssan jäljiltä, että istuin yöpuvussa koko päivän. Välillä neuloin ja välillä virkkasin, joten ei päivä ihan hukkaan mennyt. Siinä istuskellessani hoksasin, että joulukorttiaskartelulle en ollut varannut yhtään aikaa... sillä lailla. Ei minulla kyllä ollut mitään ideaakaan.

Tänään olin vähän pirteämpi, joten ajatus kulki jo liukkaammin. Idea kortteihin löytyi. Eilen virkatuista kuvioista tein tänään kokeeksi muutaman kortin. Olen niihin sen verran tyytyväinen, että jatkan samaan malliin. Saapa nähdä, ehdinkö tehdä riittävästi tähtösiä, jotta saan kortit kaikille vastaanottajille.

Joulukortteja%20002.jpg

Tässä ensimmäiset kortit. Pitänee etsiä pienempiä tähtimalleja, että punaiset korttipohjat riittäisivät. Nuo kullanväriset ovat A5-kokoa. Vähän suurehkoja...

Joulukortteja%20009.jpg

Tämä tähti oli mielestäni kaunein. Kaikissa kuvioissa on ripustusnauha pujotettuna kortin läpi. Niistä saa siis joulukuuseen koristeen. Liimasin vielä kuvion alle samanmuotoisen koristepaperista leikatun kuvan, jotta kortti ei jää tyhjäksi, jos vastaanottaja nappaa koristeen kuuseensa.

Joulukortteja%20011.jpg

Tämä hopeainen hahmo esittää enkeliä...

Joulukortteja%20013.jpg

Samoin tämä.

Nyt vaan virkkaamaan lisää kuvioita aina, kun mahdollista. Vielä on kai parikymmentä päivää aikaa ennen korttien lähettämisen takarajaa.