Tulipa hiljaista, kun lapsenlapset lähtivät kotiinsa. Siinä sitten ihmeteltiin, sairauslomalainen ja työtön, että mitä tehtäisiin.

No, minulla oli todellisuudessa ohjelmaa: kävin taas taidekurssilla. Siellähän se ilta vierähti. Kun palasin kotiin, laitoimme saunan lämpiämään ja lähdimme yhdessä kellariin katsomaan, mitä siellä voisi askarrella.

Tartuinpa sitten pussukkaan, jonka olin hankkinut viikonloppuna Kätevä-messuilta. Olin ostanut metallisia tähtiaihioita, jotka on tarkoitus koristella helmillä. Lisäksi olin kerännyt mukaan erilaisia lasihelmiä ja muita pikkutilpehöörejä. Niitä minulla on kyllä yllin kyllin jo entuudestaan. Niistäpä olikin sitten mukava askarrella pari tähteä sekä pikaiset lahjakorvikset. Tänään taidan lähteä takaisin kellariin, jotta homma saa jatkua.

Kuvasin tekeleeni iltahämärissä pöytälampun valossa. Siksi tausta on kummallisen keltainen...

Koruja%20ja%20t%C3%A4hti%C3%A4%20003.jpg

Tässä on sidottu kaksi tähtiaihiota yhteen rautalangalla. Koristeena muovisia hopeahelmiä, valkoisia pikkuhelmiä ja kristallihelmiä, jotka jäivät yli tyttären hääpukua kirjaillessa, sekä isoja kermanvärisiä helmiä, jotka ovat peräisin jostakin särkyneestä kaulakorusta. Näin sitä kierrätetään taas.

Koruja%20ja%20t%C3%A4hti%C3%A4%20002.jpg

Nämä kristallihelmet hankin messuilta.

Koruja%20ja%20t%C3%A4hti%C3%A4%20007.jpg

Lysterivärjätyt kristallihelmet messuilta, violetit akaatit minulla oli jo varastossa. Välissä hopeanvärinen kukkanen.

Korvikset%20002.jpg

Tässä sama yhdistelmä punaisena. Sileämmät helmet ovat akaatteja.

Violetit korvikset eivät jääneet joululahjavarastoon, sillä tytär vinkui ne itselleen. Lähdenpä siis tästä uudelle yritykselle. Josko tänään saisin aikaan jotain lahjoitettavaa.