No niin, kävin sitten tekemässä viimeisetkin tähtipohjat valmiiksi. Viimeiseen suureen tähteen ei ollut enää pienempää keskiosaa, joten sain "älynvälähdyksen". Kokeilin, saisiko samasta pohjasta muotoiltua enkelin. Kyllä se minusta etäisesti enkeliä muistuttaa, mutta ei se kyllä mikään mestariteos ole. Kannattaa pysyä tähdentekijänä.

Helmi%C3%A4%20015.jpg

Tyttären punaiseen huoneeseen tein tällaisen tähden. Kohta ovat kierrätyshelmet lopussa - onneksi.

Helmi%C3%A4%20023.jpg

Äitini olohuoneen sisustus on melko sinivoittoinen, joten ajattelin, että huurteisen sininen tähti voisi sopia sinne.

Helmi%C3%A4%20027.jpg

Lopuksi päätin tehdä vielä itselleni juhlakorvikset, koska menen Hectorin konserttiin ensi lauantaina... Näillä kelpaa kuunnella Heikkiä.

Helmi%C3%A4%20034.jpg

Sitten muistin vielä, että minulla ei ole vaatimattomia helmikorviksia arkikäyttöön, joten sinnittelin vielä sellaiset viimeiseksi makean veden helmistä. Nämä eivät ole liian prameat mihinkään.

Helmi%C3%A4%20033.jpg

Jokohan nyt alkaisi olla tältä syksyltä valmista? Ainakin päätin korjata tarvikkeet pois tieltä. Onneksi ne on taas helppo levittää uudelleen, kun inspis iskee.

Huomenna uudet kujeet!

 

P.s. Pahoittelen keltasävyisiä kuvia. En tajua, miksi kamera muuttaa kaiken valkoisen värin kummallisen kellertäväksi. Ehkä pöytälamppuni väri on keltaisempaa, kuin omat silmäni näkevätkään.