Siiri ja Riku tulivat pitkästä aikaa käymään. Tai siltä se ainakin Mamista tuntui, että he olivat olleet ikuisuuden poissa. Niinpä kaikenlaista pientä lahjaa oli tullut tehtyä odotellessa heitä kylään.

Pipoa, paitaa, kalsaria, sukkaa ja muutama mekkokin. Nämä kuvissa olevat mekot olen tehnyt jo lähes vuosi sitten, mutta pitänyt tallessa, kunnes Siiri osaa kävellä. Sitä ennen niistä olisi ollut hänelle vain harmia. Nyt passaa tepastella uusissa leningeissä. (Toivottavasti en ole jo esitellyt näitä mekkoja aiemmin... muisti saattaa viirata).

Siirin%20mekkoja%20005.jpg

Hyvin istuu jämäkankaasta tehty mekko. Neidille oli leikattu oikein polkkatukkakin...

Onneksi osaan ommella paremmin kuin kuvata... näiden tallentamisessa tuli kiire, kun vieraat tekivät jo lähtöä ja Siirin perässä en pysynyt kameran kanssa millään. Otettuani erinäisiä suttuisia kuvia selkäpuolelta ja päälaesta luovutin ja siirsin vaatteen hätäisesti sängyn päälle. Jostain syystä en saanut edes siinä tähdättyä suoraan, joten kaikissa kuvissa mekot ovat vinoja... pahoittelen. Eivät ne oikeasti ole.

Siirin%20mekkoja%20019.jpg

Sydäntaskut ovat mielestäni herttaiset.

Siirin%20mekkoja%20026.jpg

Tässä tummemman pinkki kangas ja sama malli laskoksella ja olkaruseteilla muokattuna.

Siirin%20sukat%20001.jpg

Annoin Siirille vielä Roosa Nauha -langan jämästä neulomani sukat, jotta nekin olisivat sävy sävyyn.

Olipa ihanaa nähdä lapsia taas. Nyt painun kiireesti kellariin ompelemaan, kun into on päällä. Sitä ei tiedä taas, milloin se lässähtää.