Minusta on kummallista, kun aina syksyn tullen suomalaiset alkavat kaivella kaapeista kaikenlaisia synkkiä tekstiilejä. Musta ja harmaa ovat supersuosittuja vuodesta toiseen.

Itsekin sisustin viime syksynä harmaan makuuhuoneen, mutta nyt ei tee vielä mieli luopua kesäverhoista. Ehkä sitten ensi kuussa. Antaa huushollin olla vaalea, kun ulkona on välillä niin ankeaa.

Yllättäen hullaannuin tyystin, kun tulin ostaneeksi violetteja ja pinkkejä Venetsia-lyhtyjä. Ne ovat ihania sekä illalla, kun kynttilät palavat, että päivällä, kun aurinko saa ne hehkumaan. Kun yhdistin niihin vielä viimeiset daalianoksat pihalta, väriloisto on huikea. En ole ennen pitänyt noista lyhdyistä, mutta kaksi lempiväriäni hohtavana lasina hurmasivat.

Neulosjakku%20002.jpg

Ystävä toi sattumalta myös violetteja kynttilöitä tuliaisiksi, joten ne pitää tietenkin laittaa palamaan samaan aikaan.

Neulosjakku%20006.jpg

Lidlissä käydessä tulee ostettua jatkuvasti kukkia. Ne ovat siellä niin edullisia. (Eivät kylläkään yleensä mitään reilun kaupan kukkia, mutta antakaa anteeksi, en aina jaksa olla reilu.)

Nämä ihanat ruusut ja lempikukkani, valkoiset liljat, hurmaavat eteisen kirpputoripöydällä. Peilistä näkyy toinen noin satavuotias kirppislöytö, tammituoli, jonka miehen kanssa entisöimme yhdessä. Muita huonekaluja eteisessä ei olekaan. Vaatenaulakko on piilotettu nurkan taakse lasioviseen kaapistoon.

Neulosjakku%20009.jpg

Käyttämällä hempeitä värejä ja hehkuvia kukkia tuntuu, kuin ankeinta syksyä saisi vähän siirretyksi eteenpäin.

Mukavaa Viikonloppua!