Lähdemme huomenna suvun mökille juhannuksen viettoon. Sinne tulee taas vanhempieni lisäksi meitä sisaruksia perheineen. Joukkoon kuuluu kolme pientä tyttöä, jos olen laskenut oikein. Toivottavasti, sillä ompelemiani mekkoja on kolme. Sääli, jos joku jäisi ilman.

En ole nähnyt tyttöjä aikoihin, saati sitten mitannut heitä, joten on ihan arpapeliä, sattuvatko mekkojen koot edes sinne päin. Lisäksi minulla ei ollut kaavoja ollenkaan. Suorista kappaleista kasasin nuo viritykset. Jännittää vietävästi, löytyykö joka mekolle sopiva tyttö.

Tänään sain kaksi viimeistä leninkiä valmiiksi. Virkatulla pitsillä varustettu mekko valmistui jo aiemmin ja olen siitä kuvan postannut tännekin.

Tässä nämä nyt ovat: Yksinkertaisia, mutta kyllä niillä yhden juhannuksen viilettää. Toivottavasti sää kirkastuu sopivaksi. Täällä meillä alkoi nimittäin sataa kolme tuntia sitten ja taivas on paksun pilvikerroksen peitossa.

Juhannusmekkoja%20006.jpg

Juhannusmekkoja%20003.jpg

Meteorologian laitoksella olisi aika tehdä jotain, jotta annetut lupaukset toteutuisivat. Jos taas sataa hellepuheista huolimatta, Suomen kansa on hyvin, hyvin vihaista. On jo aika meidänkin saada nauttia lämpimästä juhannuksesta. Viime vuosissa ei ole ollut kehumista. Että terveisiä vaan, Pekka Pouta ja kumppanit. Täällä sitä odotellaan.