Tänään värjöttelin suurimman osan päivästä sisällä. Rankka antibioottikuuri saa olon kurjaksi, joten energiataso on melko alhainen. Kaikki puhti meni lämpimänä pysymiseen.

Sen verran sain aamupäivällä itsestäni irti, että kitkin yhden kukkapenkin kadunlaidasta. Nyt ei tarvitse ainakaan sitä hävetä vähään aikaan. Ei sen puoleen, rikkaruohot rehottavat todella ahkerasti. Viime viikolla kitketyissä penkeissä näkyy jo tasaisen vihreää aluskasvustoa. Lyhytaikaiseksi jäi ilo kitketyistä istutuksista. Uusi kierros on aloitettava heti, kun tarkenee...

Otin kuitenkin nyt illalla muutaman kuvan. Toivottavasti rikkaruohot eivät kirvele kenenkään silmiä.

Terassinkaiteen tyyli on tänä vuonna tällainen. Miljoonakelloja (muistaakseni) ja lobeliaa.

Pihajuttuja%20003.jpg

Yrttilaatikossa voivat sekä vihanneskrassit että vesiheinät paksusti. Ruohosipulikin kukkii jo. Taustalla olevia laastipaljuja on pihassa monta. Ajattelin kerätä niihin sadevettä. Saalis on toistaiseksi ollut melko niukka. Meillä ei ole pahemmin satanut.

Pihajuttuja%20005.jpg

Tontin rajalla törröttää nyt useampia kantoja viime talven puunkaatourakan jäljiltä. Pinterestistä näin, kuinka kantoihin oli istutettu kasveja ja ajattelin kokeilla samaa. Isäntä kaivoi hiki hatussa noin 15-senttiset kolot kantoihin. Saapa nähdä, mitä tästä tulee.

Pihajuttuja%20006.jpg

Mummovainajani vanha vesikattila palvelee kukkaruukkuna jo toista vuotta. Viimekesäinen daalia oli alkanut itsekseen kasvaa autotallin pimeydessä. Siirsin sen sitten vain ulos.

Pihajuttuja%20009.jpg

Ja sama tarina tällä pannulla.Taustalla kurjenpolvet vetelevät jo viimeisiään... tänä kesänä tuntuu kaikki olevan viikkokausia edellä aikataulusta.

Pihajuttuja%20012.jpg

Kiitoksia ystävällisistä kommenteistanne edellisiin postauksiin ja mukavaa viikonloppua kaikille!