Näin joskus muinoin Pinterestissä itse väsätyn mobilen kuvan ja se jäi muhimaan ajatuksiini. Nyt, kun törmäsin kaupungilla myynnissä olleeseen kehikkoon, josta sen saa aikaiseksi, ostin tuon virityksen oitis ja aloin suunnitella uutta valaisinta makuuhuoneeseen.

Ei homma ihan niin helposti käynyt, kuin olin ajatellut, mutta vika oli itsessäni. Liimasin ensin perhoset siimaan ja jätin sen pätkimättä. Muka siksi, ettei se sotkeentuisi. Siinä kävi aivan päinvastoin. Siima sotkeentui juuri siksi, etten ollut sitä pätkinyt. Kun sitten pari viikkoa kävin silloin tällöin siimaa selvittelemässä, oli tekele puolivalmis. Loput siimanpätkät tein suosiolla yksitellen.

Lopuksi käärin valkoista satiininauhaa renkaiden ja siimanhäntien peitoksi. Mielestäni lopputulos on herkän kaunis.

Valaisin%20003.jpg

Jo aiemmin tein yhden virityksen muovisydämistä, mutta se oli liian pieni ja säällittävä muutenkin. Siksi piti ryhtyä uudelleen lamppuhommiin.

Makkarin%20sisustus%20015.jpg

Nyt on lampulla kokoa sen verran, että isäntä saa varoa potkimasta kovin korkealle öisin. Se nimittäin osuu juuri hänen varpaidensa yläpuolelle. Testailimme eilen asiaa ja hän saa kyllä tehdä melkoisen harppauksen, että saa potkaistua lamppua, mutta meidän tuurillamme siinä tietenkin vielä käy niin...