Jaaha, pääsen taas kirjoittelemaan. Eilen ottamani Siirin mekkokuvat eivät kelvanneet tänne Vuodatuksen järjestelmään. En tiedä, mikä oli syy, koska ne on otettu samalla kameralla ja samoilla asetuksilla kuin nämä uudetkin. Illalla menivät hermot taas perusteellisesti, kun ajattelin, että joudun lopettamaan bloggaamisen tänne, jos järjestelmä ei toimi. Ylläpitoahan täällä Vuodatuksessa ei taida olla enää ollenkaan, päätellen siitä, että viimeisimmät viestit etusivulla ovat puolentoista vuoden takaa... Mitä me sitten tehdään, kun tämä jumittaa lopullisesti???

Asiasta toiseen, tässä kuvia Siirin neulemekosta, joka taisi lipsahtaa vähän överiksi. Jotenkin puhtaanvalkoinen mekko olisi ollut minusta tylsä. Onneksi nuo koristeet ovat irrotettavia, jos vaikka äitinsä on eri mieltä.

 

Siirin%20pitsimekko%20005.jpg

Yritin Pinterestin ohjeilla väsätä noita ruusuja... hmm. Tunnustaa täytyy, että tuon homman osaavat kiinalaislapset paremmin. Tekisi mieleni kuitenkin harjoitella vielä lisää.

Siirin%20pitsimekko%20008.jpg

Tästä mekosta tuli noin 90-prosenttisesti "oma mallini". Lainasin tuon helman viuhkakuvion eräästä aikuisille tarkoitetusta puseromallista. Loppu on omaa suunnitteluani.

Siirin%20pitsimekko%20009.jpg

Jos Siiri suostuu poseeraamaan mekossa, saatte ehkä nähdä vielä, mahtuuko koko viritys enää tytölle, joka kasvaa huimaa vauhtia.