Kokeilinpa elämäni ensimmäisen kerran tehdä palatossut, joita koululaiset neulovat jo ala-asteella... meinasin nyrjäyttää aivoni, ennen kuin sain ne kasaan.

Ei vainkaan, ihan fiksu ohje löytyy tuolta linkin päästä. Neuloin tossut isänpäivälahjaksi omalle isälleni, koko perheen Ukille. Toivottavasti hän pitää niistä. Hän sai tossunsa samasta Seitsemän veljeksen lankakerästä uusimman lapsenlapsensa kanssa. Pienen pojan, joka tänään saa nimen. Siinä on ehkä jotain symboliikkaa, suvun vanhin ja nuorin mies yhteisellä kerällä... Olemme juuri lähdössä nimiäisiin. Vien sitten tossut molemmille miehille samalla reissulla.

Tossut%20ukille%20002.jpg

Onnittelukortti on myös itse tehty pyörittelemällä ja taivuttelemalla paperisuikaleita. Kyseessä on ensimmäinen kokeiluni tuolla tekniikalla. Tiedoksi vain, että kuva esittää kukkakimppua, mikäli joku ei tajua, mikä hässäkkä se oikein on. Tekniikka on todella mielenkiintoinen, kokeilen sitä ehdottomasti joskus tosimielellä. Nyt tämä oli vain sellaista ajankulua lapsenlapsen askarrellessa omiaan.