Testailin vähän uutta kameraa, mutta en suuremmin jaksanut etsiä fiksua taustaa... suonette anteeksi. Tänään on niin kiire, että julkaisen vain pikaisesti terveiseni.

Tässä kuvassa punaisia jouluneuleita. Neliskanttinen pipo, jonka kulmista muodostuu päässä mukavat "korvat", pienet lapaset Siiri-vauvan kätösiin sekä valepalmikkosukat pukinkonttiin.

Pipon koristeena on kaksi valkoista tupsua sekä rivi nurjilla silmukoilla neulottuja sydämiä, mutta ne eivät valitettavasti oikein näy kunnolla kuvassa.

Harjoittelukuvia%20005.jpg

Tässä Siirin lapaset. Halusin tehdä niistä paksut, vaikka lanka onkin Novita Nallea, joten tein kämmenosan sillä mallineuleella, jota käytetään sukkien kantapäihin; puolipatentti, vai mikä se nyt oli?

Is%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4%20003.jpg

Eilen pyöräytin Rikulle lapaset tossulankojen jämistä, kun niistä on kuulemma pulaa. Voi olla, etteivät ehdi odottamaan pukinkontissa.

Lapasia%20004.jpg

Siirille ei näköjään kannata Nalle-langasta pipoa tehdä. Taitaa pistellä pientä, lähes kaljua päätä. Sen verran tarmokkaasti hän yritti hankkiutua lätsästä eroon. Vai olisiko väri ollut väärä?

Is%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4%20015.jpg