Joulukortteja%20010.jpg

Olen pitänyt viikon taukoa some-asioissa. Olen kyllä lukenut netistä uutisia ja hömppääkin, mutta en ole kommentoinut mitään, enkä edes kirjoittanut blogia. En osaa sanoa, olenko nyt ihmisenä kehittynyt huonompaan vai parempaan suuntaan, mutta näköjään sitä saa aikansa kulumaan ilman someakin.

Tänään sain viimeiset joulukortit valmiiksi. Pidin aiemmin tekemäni päätöksen, enkä tehnyt mitään muita kuin joulukuusikortteja, mutta en myöskään tehnyt kahta täysin samanlaista kappaletta, joten olen saanut aikaan 38 erilaista joulukuusta. Samoja ideoita on tullut kierrätettyä, mutta materiaali on ainakin vaihtunut.

Joulukortteja%20015.jpg

Toiseksi viimeinen idea oli tuo ompelukoneella kasaan kursittu kolmiulotteinen kuusi. Yllä olevissa kuvissa sellaisia.

Viimeinen malli oli mustapohjainen, koska kyllästyin punaisiin ja valkoisiin kortteihin. Se esittää sitä, kuinka kuusessa olevat koristeet ovat kuin taivaalta karanneita tähtiä, ylimmäisenä suuri Beetlehemin tähti.

Toivottavasti toivun ensi jouluun mennessä kyllästymisestäni, sillä punaisia korttipohjia jäi vielä varmaan 70 ja valkoisiakin iso kasa... taisivat olla aikanaan Tiimarissa tarjouksessa.

Joulukortteja%20011.jpg

Tässä koko kasa, monen tunnin työn tulos. Helpommalla ne saisi kaupasta, mutta ei olisi yhtä kivaa.

Joulukortteja%20018.jpg

Mukavaa Viikonloppua jälleen!