Tällä viikolla keskityin jälkikasvun lämmittelyyn. Pikku-Siiri tarvitsi kuulemma todella pitkävartiset lapaset, jotta ne pysyisivät paremmin kädessä. No, nyt tuo varsi ulottuu varmaan melkein kyynärpäähän. Kämmenosan tein edestakaisneuleella, koska se on mielestäni hivenen paksumpaa kuin sileä, joten kuvittelen sen lämmittävän enemmän.

Neuletakin ja hatun jälkeen jäi vielä hippunen vaaleanpunaista lankaa, joten yritin pyöräyttää siitä Siirille sukat. Sananmukaisesti pyöräytin ne. Niistä tuli lähes pallonmuotoiset... No, eikös se ilma tekstiilien ja ihon välissä juuri lämmitä? Näihin mahtuu sitä reilusti. Toivon, että kiristysnauha nilkassa auttaa sukkia pysymään paremmin jalassa.

Sukkia%20ja%20lapasia%20001.jpg

Nämä valepalmikkosukat tuli tehtyä pukinkonttiin. Ilmeisesti on tehtävä vielä toiset, koska kumpikin tytär tarjoutui ottamaan ne vastaan.

Sukkia%20ja%20lapasia%20003.jpg

Seuraavaksi valmistuu pipo. Aion pitää tänään laiskottelupäivän (jälleen) ja katsoa vaikka elokuvia ja neuloa. Tytärkin on syyslomalla, joten ajattelin houkutella hänet kaveriksi.

Mukavaa työviikon alkua kaikille teille, joilla sitä työtä vielä on! (Itsesääliä pukkaa...)