Sain tänään erityisen paljon kiitosta mieheltäni, kun väsäsin perheelle broilerinmaksapastaa.

Perjantaihan on nykyisin meillä pastapäivä. Olen kyllästynyt miettimään kaupassa, mitä ostaisin ruoaksi, joten olen päättänyt, että tarjoan

  • maanantaina kalaa
  • tiistaina keittoa
  • keskiviikkona kanaa tai kalkkunaa
  • torstaina kasvisruokaa
  • perjantaina pastaa
  • lauantaina ja sunnuntaina punaista lihaa ja muita herkkuja.

Lisäksi olen etukäteen suunnitellut muutaman viikon eteenpäin ja yritän noudattaa suunnitelmaani mahdollisimman tarkkaan. Jotenkin tuntuu, että kaupassakäynti on hivenen helpottanut, kun tiedän, mitä olen sieltä hakemassa. Tänäänkin osasin mainiosti hankkia ruokatavarat koko viikonlopuksi ilman tuskaista pähkäilyä hyllyjen välissä.

Ruoantähteet mies vie työpaikalleen evääksi tai minä syön seuraavina päivinä lounaaksi. Yhtään ei ole vielä tarvinnut heittää ruokaa roskiin, vaikka olenkin tehnyt isoja annoksia.

No, tänään paistoin pannulla pekonia, sipulia ja broilerinmaksaa ja maustoin ne suolalla ja mustapippurilla. Lisäsin reilusti kevyttä ja paksua ruokakermaa ja haudutin kastiketta hetken. Samalla pasta valmistui toisessa kattilassa. Kymmenen minuuttia ja ruoka oli valmista.

Broilerinmaksapasta%20001.jpg

En nyt tiedä, onko tuo sörsseli niin kovin kaunista, mutta hyvää se on!