Vapaapäivä sujui mukavasti. Aamupäivällä kävimme vanhemman tyttäreni pihamaalta poimimassa hiukan isoja vadelmia. Kolmevuotias Riku-poika kiersi ympäri vattupuskaa ja napsi marjoja suuhunsa minkä ehti. Nurmelle unohtuneen poiminta-astiankin hän ehti tyhjentää sillä aikaa, kun äitinsä oli vauvaa syöttämässä. Pääasia, että lapsi nauttii elämästään ja mikäs sen parempaa kuin tuoreet marjat suoraan pensaasta.

Kotiin tultuani kuukahdin sohvaan ja taisin ottaa ainakin parin tunnin tirsat. En tiedä, mikä minut niin uuvutti, mutta niin vain kävi. Herättyäni painuin lopultakin kellariin jatkamaan ompeluhommia.

Ihmeen paljon sainkin aikaan tänään, vaikka siinä sivussa järjestelin kotia ja pesin pyykkiä. Ompelin tyttärelleni topin, joka yllä imettämisen pitäisi olla helpompaa. Koska tilkkuvakasta löytynyt valkoinen trikoo oli melko ohutta, laitoin miehustan yläosaan toiseksi kerrokseksi joustavaa pitsiä.

Camin%20paita%20002.jpg

Seuraavaksi päätin ottaa kauan sitten hankkimani retrohenkisen kankaan käyttöön. Ompelin siitä pienen tytön henkäyksenohuen mekon perhoshihoineen. Käyttäjä puuttuu vielä.

Mekko%20ym%20003.jpg

Ja vielä kerran vauvan paita. Löysin ihania ruusutilkkuja, joista oli pakko taas pyöräyttää uusi paita tutulla mallilla. Rakastan ruusukankaita, piiloromantikko kun olen...

Paita%203%20003.jpg

Huomenna taas töihin reippain mielin!