Tänään jäivät ompeluhommat paitsioon, kun nautimme aurinkoisesta illasta terassilla. Isäntä grillasi meille herkkuja ja illan lempeä lämpö hyväili ihoamme. Toivottavasti ei viimeistä kertaa tänä kesänä. Grillikelit ovat olleet viime aikoina todella vähissä.

Tässä kuva lautasestani... se näyttää hurjemmalta kuin onkaan. Itse asiassa suuri osa tavarasta on kasviksia, kun tarkemmin katsoo. Lihaosastolta löytyy lähikaupan marinoitu possunfilee sekä maustamaton broilerin minuuttipihvi, joihin ripottelin suolaa ja mustapippuria ja käärin ne pekonisuikaleisiin. Olivat muuten älyttömän hyviä.

Etualan valkoruskea pläntti on Lidlin yrttimausteinen grillijuusto - mahtavan makuinen, täytyy sanoa. Valitettavasti salaattia ei tähän annokseen mahtunut kuin pikku nokare, se killuu hädissään lautasen reunalla. No, hiilihydraatteja, eli perunoita ei vedetty sitten ollenkaan, joten olo on ihan hyvä tuonkin annoksen jälkeen.

 

Kukkia%20006.jpg

Terassin kaiteen yli sain ihailla kukkapenkkiämme, jossa kukkivat vaalean roosat ruusut sekä valkoiset hortensiat. Viimeiset pionit ovat myös vielä hetken ilonamme. Seuraavaksi ovat puhkeamassa kukkaan päivänliljat, kirkkaan keltaisina, joka ei todellakaan ole mielivärini... no, ovathan ne iloisen näköisiä.

Kukkia%20001.jpg

Tässä yksi terassiruukkuihin istutetuista daalioista. Toivottavasti ne ehtivät kukkia ennen yöhalloja. Nuppuja kyllä piisaa.

Kukkia%20005.jpg

No, nämä kesäkauden päättäjäiset jatkuvat mölkyn ja kellarikaraoken parissa... hauskaa iltaa myös kaikille teille, ihanat lukijani!