Pitääkseni yllä käsityöinnostusta niin kauan, että ehdin kellariompelimoon, katselin vanhoja kuvia käsitöistäni. (Syy kaipaukseen löytyy edellisistä postauksistani.) Löysin muutaman kuvan, jonka haluan jakaa kanssanne.

Tässä on ensimmäinen. Olen tehnyt alla olevan kaltaisia helminauhoja varmaan ainakin kymmenen. Materiaali ei paljon maksa, mutta työaikaa menee tunteja... eipä taitaisi lyödä leiville näiden tekeminen myyntiin. Minusta ne ovat todella kauniita. Lasihelmien värit hehkuvat upeasti ja väriyhdistelmiä on kivaa kehitellä. Tässä nauhassa lisänä Swarovskin (myyjän mukaan) kristalleista tehtyjä rinkuloita.

2011-04-20%20063-normal.jpg

 

Tässä on taas aitoa tavaraa. Ainakin makeanveden helmet sekä hopeinen lukko. Sydän on kuulemma zirkoni. Jalokivimessuilta ostelin tarvikkeet. Jostain syystä en ole tätäkään korua nähnyt tyttäreni kaulassa... joko se on ruma tai sitten annettu väärälle henkilölle.

 

PA080053-normal.jpg

 

Tässä taas on tällätty tyttären huusholliin tarkoitetut pöytäliinat/ 2 hengen tabletit oman takkahuoneeni pöydälle pelkästään kuvausta varten. Minusta tuo kivikangas oli hauska. Sopii tyttäreni musta-valko-harmaaseen kotiin. Toisella puolella on Pentikin ruutukangasta, joten liinoja voi käyttää kumminkin päin.

 

P9260045-normal.jpg

 

Lopuksi esittelen rakkaan mieheni entisöimän senkin. Tai, itse asiassa, hän puhdisti kannesta jonkun ääliön vetelemän RUSKEAN MAALIN ja hioi muutenkin koko mööpelin. Hän käsitteli vielä sen Liberonin tuotteilla entisöintikurssilla opettajan neuvojen mukaan. Kun se tuli takaisin kotiin, se oli mielestäni niin ankean ja kulahtaneen näköinen (oikeaoppisesti entisöity?), että minun piti vielä lisätä reilusti väriä pintaan. Nyt se kiiltelee upeana. Melkein tulee mieleen mummovainajani senkki, jota kiillotin Johnson Pledillä lapsena. Harmi, kun ovissa komeilevat delfiini-figuurit eivät näy kuvassa kunnolla. Senkki maksoi alun perin kirppiksellä 120 euroa. Nyt se on mielestäni arvokkaampi.

 

PA040047-normal.jpg

No niin, ehkä taas jaksan näillä eväillä odottaa huomista. Josko silloin pääsisin kiinni käsitöihin.