Tänään oli niin mahtava aurinkoinen päivä, että päätimme käydä kävelyllä Porvoossa... hmm. Yli kaksisataa kilsaa ajelua päiväkävelyn takia. No joo, kyllä se aina kannattaa. Mielestäni vanha Porvoo on yksi Suomen kauneimmista paikoista. Lisäksi sieltä saan aina inspiraatiota käsitöihin, kun tutkin niitä ihania pikkuliikkeiden näyteikkunoita. Tuntuu, että siellä varmaan asuu ja työskentelee maailman onnellisimpia ihmisiä, kun ympäristö on niin kaunis ja myynnissä olevat tavarat niin suloisia...

PA200010-normal.jpg

Harmi, ettei meillä ole varaa muuttaa tuonne kalliiden asuntojen kaupunkiin... viihtyisin niin hyvin. Ehkä sitten seuraavassa elämässä synnyn Porvooseen ja ryhdyn antiikkikauppiaaksi.

PA200007-normal.jpg

Tässä etanaravintola Timbaali, johon miesparkani ei vieläkään uskaltanut mennä. Saahan sieltä muutakin syötävää... olen joskus nauttinut siellä tosi hyvän pihvin. No, kävimme sitten tällä kertaa pihvillä S-liikkeen ravintolassa, jossa oli myös hyvää ruokaa. Ihme kyllä, kun kokki näytti niin pahantuuliselta.

Vanhassa Porvoossa on erityisen mukavaa kauppiaiden vaivannäkö liikkeidensä somistamisessa. Varsinkin joulun alla siellä on ihanaa. Kannattaa käydä! Alla pieni kaunistus yhden liikkeen ovelta.

PA200012-normal.jpg

Tällä piristysruiskeella jaksan taas kököttää viikon kotona, satoi tai paistoi!