Jollakulla taitaa olla jotain minun käsityöharrastustani vastaan... sydämenmuotoinen ovikoristeemme oli pahoinpidelty vain muutama päivä asennuksen jälkeen! Puolet hopeanväriseksi maalatuista kävyistä oli nyysitty. Etsivätoimistomme työn tuloksena selvisi, että kävyt oli roiskittu talon nurkalle, monen metrin päähän. Syynä ei siis ole kuumaliiman pettäminen.

Kun tarkemmin muistelen, eilisen päivän aikana kuului kummallista naputusta oven lähistöltä. Ajattelin silloin, että talossamme on toukkia, kun tikka hakkaa niin innolla seiniä. Olisiko niin, että se rontti nokkikin niitä käpyjä?

Juu juu, onhan se totta, että niissä on vielä siemenet tallella, mutta luulisi niiden nyt maistuvan pahalta, kun koko käpy on suihkutettu hopeamaalilla. Kummallinen maku hyypiöllä. Toivottavasti tyttären talon lähellä ei asu yhtä tyhmää tirppaa, sillä hänen ovikoristeessaan vasta runsaasti käpyjä onkin.

Ärsyttää suunnattomasti, kun saan tehdä taas homman uudelleen. Eihän se kauan vie, mutta silti! Saisi nyt edes yksi käsityö viikossa onnistuakin.

Tänään tuli viesti, että saumurini on lähtenyt maahantuojalta meille päin. Kohta pääsen harjoittelemaan uuden laitteen käyttöä. Kyllä sitä on odotettu! Toivottavasti laite on hintansa arvoinen. Ensi töikseni pyöräytän tytöille pari paitaa... sitten Rikulle, sitten itselleni...hmm.

 

Tunnelmallisia syyshetkiä!

 

2011-04-20%20077-normal.jpg