Sain kuin sainkin valmiiksi alla olevan leningin lapsenlapsen nukkuessa. Sen saa eräs toinen lapsi joululahjaksi.

 

PA110017-normal.jpg

 

Tämä ei ollut mikään huippusuoritus, sen myönnän. Neuloin helman nyppykerroksen takakappaleessa kolmeen kertaan, ennen kuin sain ohjeesta mitään tolkkua. Etukappaletta aloittelin vasta puolen vuoden päästä ja olin taas unohtanut, miten ne nypyt menivätkään. Loppujen lopuksi keksin idean, mutta huomasin, että takakappale olikin sitten tehty väärin. Kovasti piti yrittää, että osasin tehdä etukappaleen samalla tavalla pieleen... en nimittäin viitsinyt purkaa enää kokonaista kappaletta.

Se on tietysti harmi, että lahjan saajan äiti on itse mestarineuloja, joten hän varmaan huomaa kaikki viat... mutta eihän lahjahevosen suuhun (tai lahjamekon saumoihin) saa katsoa, vai mitä? Kaukaa katsottuna tulos on ihan ok, ainakin omasta mielestäni.

Tähän aikaan on sisällä niin hämärää, että vein mekon hetkeksi ulkoilemaan, jotta sain tarkemman kuvan. Kirkas auringonpaiste haalisti vähän väriä kuvassa, oikeasti mekko on omenanvihreää Novita Nalle Aloevera -lankaa. Ohje on kotoisin Novita-lehdestä Talvi 2010.